PARTENERI
ING Expert
  Infiintata in anul 2001 Societatea INGEXPERT are ca obiect de activitate prestarea de servicii in domeniul contabilitatii.

CNAF
Despre AUDIT PARTNER
  Autorizata de CECCAR si de Camera Auditorilor Financiari din Romania societatea noastra ofera servicii de audit financiar si alte servicii conexe la standarde internationale.
  Dispunem de un personal cu o inalta calificare profesionala, care a acumulat cunostiinte si experienta in auditarea si consilierea unor companii cu obiect de activitate divers si un grad mare de complexitate al lucrarilor.

  Sistemul de lucru pe care se bazeaza colaborarea cu fiecare client, diversitatea industriilor cu care interactionam zilnic, serviciile complete, integrale si unicitatea unor pachete pe care le oferim sunt doar cateva dintre argumentele cu care sustinem colaborarea dintre noi si dumneavoastra.

  Atentia acordata detaliilor, timpilor de lucru, legislatiei si transpunerea tuturor informatiilor in parghii de sustinere constituie principalele motive pentru care clientii nostri au decis sa ne transfere responsabilitati majore, carora noi le raspundem cu profesionalism si seriozitate.  Misiunea noastra este a a-i ajuta pe clienti sa depaseasca problemele consumatoare de timp si resurse, folosind cunostintele si experienta acumulate si conform legislatiei romanesti in vigoare.