PARTENERI
ING Expert
  Infiintata in anul 2001 Societatea INGEXPERT are ca obiect de activitate prestarea de servicii in domeniul contabilitatii.

CNAF
Servicii de audit financiar contabil, audit intern si servicii conexe
  Realizam servicii de audit financiar contabil, folosind standarde romanesti si internationale. Standardele de calitate utilizate sunt in conformitate cu Standardele Internationale de Audit (ISA):
  » Audit financiar al situatiilor financiare individuale si consolidate in concordanta cu standarde internationale de raportare (IFRS - International Financial Reporting Standards) sau alte standarde internationale recunoscute (US si UK GAAP).
  » Auditare si certificare bilant contabil.
  » Raportari financiare si transpunerea situatiilor financiare din sistemul romanesc intr-un sistem conform altor standarde internationale de raportare financiara
  » Audit intern si solutii pentru (re)proiectare proceduri audit intern in scopul optimizarii raportarilor financiare si a reducerii riscului de frauda. Verificarea sistemelor de contabilitate.
  » Consultanta contabila pe probleme ce deriva din adoptarea de Standarde Internationale de Raportare Financiara.
  » Analiza financiara si diagnosticare, FAS (Financial Advisory Services) si studii de tip Due Diligence (investigatii financiare).
  » Auditarea programelor externe finantate de Uniunea Europeana FP6 si FP7.